Deskundig en Pragmatisch

Over ons

Initiatiefnemers Nicofrans Tromp en Ferre Koopman van de Tripart Adviesgroep B.V. en Cees Ewijk van Ewijk Consultancy zijn al vanaf 1990 actief op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu (KAM).

Om de toenemende vraag naar advies en ondersteuning op het gebied van kwaliteit, arbeidsomstandigheden en milieu (KAM) in te kunnen vullen en de continuïteit beter te kunnen waarborgen hebben zij in 2015 KAM-adviseur opgericht.

Door het succes van onze pragmatische aanpak en de steeds complexere wet- en regelgeving was het gewenst de expertise, capaciteiten en netwerken van beide organisaties op KAM-gebied te bundelen en te verstevigen door een nadere samenwerking met ervaren adviseurs, veiligheidskundigen en auditoren aan te gaan.

KAM-Adviseur adviseert en ondersteund organisaties bij hun KAM-aspecten.

KAM-Adviseur werkt vanuit diverse vestigingen in heel Nederland. 

Onze missie

De missie van KAM-adviseur is het leveren van pragmatisch advies en ondersteuning aan organisaties, zodat deze kunnen blijven voldoen aan de continu veranderende eisen van de wet- en regelgeving op het gebied van Kwaliteit, Arbeidsomstandigheden en Milieu.

Bij het realiseren van deze missie handelen onze adviseurs naar de volgende kernwaarden:

  • kwaliteitsgericht
  • persoonlijke benadering
  • samenwerkingsgericht
  • transparant
  • pragmatisch